Welkom bij Lead2Meet

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van professionele contacten

0475-210 190
icoon

Leadgeneratie

Wil jij graag jouw sales én acquisitie verbeteren? Wij helpen je graag door middel van telemarketing.

icoon

Telefoonservice

Heb je geen tijd of mogelijkheid om gedurende de dag de telefoon op te nemen? Wij nemen de telefoon professioneel voor je op en zorgen ervoor dat dringende zaken direct worden doorverbonden of afgehandeld.

icoon

Training

Wil jij graag een expert in customerservice of accountmanagement worden? Dan verzorgen wij graag een training of coaching voor jou.

Over ons

Onze kracht is aandacht. In een wereld van online marketing, mailen en chatten, wordt soms vergeten dat zaken doen nog altijd een kwestie blijft van vertrouwen. En hoe win je vertrouwen? Door het geven van échte, persoonlijke aandacht.

Lead2Meet is gespecialiseerd in het leggen van professionele contacten. Of het nu gaat om het werven van een nieuwe klant, het bellen van uw huidige klantenbestand of het opnemen van uw telefoon in geval van uw afwezigheid, wij halen alles uit de kast om uw contacten een goed gevoel te geven.

Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals, die allen jarenlange ervaring hebben in het communiceren met klanten en prospects. Zij kunnen bellen met een lid van de Raad van Bestuur, maar ook met het hoofd inkoop of een medewerker technische dienst. Zij weten zich altijd aan te passen en zijn oprecht geïnteresseerd in wat de ander te vertellen heeft.

Verkopen draait niet om praten, het draait om luisteren. En om door een goed gesprek te achterhalen wat nou écht belangrijk is voor die ander. Dát is wat wij leuk vinden en dát is waar wij succes mee behalen. Onze relaties met opdrachtgevers zijn altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen en nooit gericht op de korte termijn.

We hopen dat je voldoende informatie vindt op onze website en dat we jou snel van onze persoonlijke aandacht kunnen laten profiteren.

Ervaringen met lead 2 meet

Vragen en/of opmerkingen

Wij horen het graag!

Wil je graag meer weten over onze diensten of vrijblijvend met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op.