WELKOM BIJ LEAD2PAY


Lead2Pay is gespecialiseerd in
het ontzorgen van MKB ondernemers
bij het innen van hun uitstaande facturen.

Lead2Pay is onderdeel van Lead2Meet.


icoon

Gold

Het gouden abonnement is inclusief:

 • Bewaken van de betalingstermijnen zodra de factuur is verstuurd.
 • Direct na afloop van de betaaltermijn start Lead2Pay met het schriftelijk en telefonisch herinneren van de debiteur volgens een vastomlijnd stappenplan dat samen met u wordt vastgesteld.
 • Mailverkeer met de debiteur.
 • Telefonisch contact zoeken en houden met de debiteur (Minimaal 2 keer per week).
 • Maken van duidelijke betaalafspraken en het bewaken hiervan.
 • Wekelijks overzicht van de activiteiten of realtime verslag in uw eigen systeem.

  Kosten: Vast tarief per maand op aanvraag, afhankelijk van het aantal facturen dat per maand wordt verstuurd en het aantal contactmomenten dat wij samen vaststellen.
icoon

Silver

Het zilveren abonnement is inclusief:

 • U geeft zelf aan bij welke overschrijding van de betalingstermijn Lead2Pay in actie komt. De termijnen worden door uzelf bewaakt. Wij reageren dus pas na bericht van u.
 • Mailverkeer met de debiteur.
 • Telefonisch contact zoeken en houden met de debiteur (Minimaal 1 keer per week).
 • Maken van duidelijke betaalafspraken en het bewaken hiervan.
 • Wekelijks overzicht van de activiteiten of realtime verslag in uw eigen systeem.  Kosten: Vast tarief per maand op aanvraag, afhankelijk van het aantal facturen dat per maand wordt verstuurd en het aantal contactmomenten dat wij samen vaststellen.
icoon

Bronze

Het bronzen abonnement is inclusief:

 • Incidentele opdrachten, u schat zelf in bij welke debiteur actie ondernomen dient te worden.
 • Mailverkeer met de debiteur.
 • Telefonisch contact zoeken en houden met de debiteur (Minimaal 1 keer per week).
 • Maken van duidelijke betaalafspraken en het bewaken hiervan.
 • Wekelijks overzicht van de activiteiten of realtime verslag in uw eigen systeem.Kosten: Vast uurtarief van € 47,50 per uur excl. BTW
.

Over Lead2Pay

Met een enthousiast team dames zorgen wij ervoor dat al uw klantrelaties optimaal worden onderhouden, of het nu gaat om acquisitie of credit management.
Lead2Pay werd opgericht in april 2018 na diverse aanvragen van bestaande relaties. Met momenteel vijf mensen zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers op hun wenken bediend worden.
Wij zorgen voor structuur, goede afspraken en tijdige betalingen van uw facturen.
Veel MKB ondernemers lopen er tegenaan: Debiteuren overschrijden continu en stelselmatig de gestelde betalingstermijn die op hun factuur staat. Erg vervelend, zeker als u als ondernemers zelf wél netjes en tijdig al uw facturen wilt voldoen.In de praktijk van alledag blijkt het lastig om deze debiteuren structureel te herinneren via mail en telefoon, gewoon omdat er nog zoveel andere dingen te doen zijn. Daarnaast kan het vervelend zijn om een, toch goede, klant te moeten bellen over een betaling.

Dat komt de klantrelatie niet altijd ten goede. Zodra een incassobureau wordt ingeschakeld is de klant verloren, die komt nooit meer terug. Maar wat dan?Lead2Pay biedt de juiste oplossing! Vanaf het versturen van de factuur houden wij de betalingstermijnen in de gaten, en direct na afloop hiervan starten wij met het mailen en bellen van uw debiteur.
Wij bellen uit uw naam, of desgewenst de onze, en zorgen voor een goed contact met uw debiteur.
Want ook de afhandeling van dit soort zaken is een visitekaartje voor uw bedrijf! Waar nodig maken wij betalingsafspraken en we herinneren uw debiteur steeds tijdig aan de gemaakte afspraken. Zo blijft het contact prettig, de klantrelatie in stand en uw liquiditeit op peil.

Onze diensten kunt u afnemen op uurbasis of via een maandelijks abonnement.
Dit abonnement zal als maatwerk worden aangeboden en is afhankelijk van het aantal facturen dat per maand verstuurd wordt.
Altijd duidelijkheid over wat uw investering is!

Ja, ik wil hier meer over weten!Vragen en/of opmerkingen

Wij horen het graag!

Wil je graag meer weten over onze diensten of vrijblijvend met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op.